Hotele |
Autor |
Wiadomość |
Gruber
|
Wysłany: 2009-12-15, 12:17 Hotele
|
|
|
Czy ktoś zna jakieś fajne hotele na Mazurach gdzie można by spędzić święta w miłej atmosferze? Zależy mi, żeby było dobre jedzenie, kominek - no wiecie :) |
|
|
|
 |
RossQ
Chelsea Londyn Fan !

Wiek: 22 Dołączył: 20 Wrz 2009 Posty: 2 Skąd: Mazur Pisz !
|
Wysłany: 2009-12-22, 13:43
|
|
|
Hotel Gołębiewski ?
No raczej hotel z Pisza by nie wystarczał ;) |
|
|
|
 |
Gruber
|
Wysłany: 2009-12-22, 16:01
|
|
|
Święta w Gołębiewskim?? No raczej nie bardzo, to mało klimatyczne miejsce. Przecież to moloch bez żadnej atmosfery. Wieli, nie przytulny. Szukałam czegoś małego, z atmosferą, kominek, przytulnego, no wiecie...Żadnych pomysłów?? |
|
|
|
 |
Gruber
|
Wysłany: 2010-03-23, 13:09 godkowo
|
|
|
W zapytaniu pewnie chodziło o swięta grudniowe, ale myślę, że warto też poszukać czegoś interesującego na wielkanoc. Fajnym miejscem w mazurskim klimacie jest hotel młyn klekotki. Oferują rózne atrakcje na święta. Można wyjechać z miasta i odpocząć. Jest jeziorko, można popływać kajakiem, pouprawiać różne sporty. Dobre miejsce i przede wszystkim jest klimat, bo to hotel zrobiony w starym mlynie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|