|
szukam! |
| Autor |
Wiadomość |
dariaaz
|
Wysłany: 2008-07-12, 08:59 szukam!
|
|
|
| szukam osob chetnych ktorzy mieliby ochote przyłaczyc sie i popłynac w tygodniowy rejs po mazurach:) |
|
|
|
 |
skarab
|
Wysłany: 2008-07-23, 23:51
|
|
|
Czesc
Ja wlasnie mam lodke (Tango sport) od 2-16.VIII i mam 3 wolne miejsca, wiec zapraszam. Wymagania: chęć podejmowania wyzwań, nieco zdrowego rozsądku i dyscypliny oraz przede wszystkim - dobry humor. Wybieramy sie w dwie lodki wiec regaty gratis :D
Cena - za cały pobyt: 550 zł (do negocjacji) - przy 2 osobach, przy 3 śmiałkach - cena idzie w dół :) WAŻNE: jeśli całe 2 tygodnie to dla Ciebie za dużo - napisz! Możesz jechać tylko na 10 dni lub tydzień. Gdzie wola, tam i droga - z pewnością dojdziemy do porozumienia.
Pozdrawiam
Wojtek |
|
|
|
 |
anett
|
Wysłany: 2010-06-07, 16:42 szukam kotki
|
|
|
Witajcie
Piszę do Was żeglarzy, bo Wy najczęściej bywacie w portach. Podczas ostatniego pobytu na Mazurach w nocy uciekła nam kotka. Proszę pomóżcie nam ją odnaleźć.
Ważne!
Zaginęła kotka w porcie LOK w Giżycku
Rasy Europejskiej
Umaszczenie Buro-Rude, Wiek około 2 lat
Za znalezienie przewidziana NAGRODA!
TEL: 661340040 lub 727509511 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|