|
Co warto zobaczyć. |
| Autor |
Wiadomość |
borzywoj
|
Wysłany: 2010-03-08, 15:58 Co warto zobaczyć.
|
|
|
Witam jest to mój pierwszy post na tym forum. Jeśli wybieracie się do Giżycka i nie wiecie co warto zobaczyć to może podsunę trochę pomysłów. Sam nie jestem fanem białych żagli, wolę wędrówki piesze i z takiej perspektywy będę opisywał atrakcje.
W samym Giżycku warto zobaczyć most obrotowy. Bardzo ciekawa konstrukcja - warto wybrać się tam w godzinach otwierania mostu.
W Giżycku znajduje się wieża widokowa, z której widać panoramę miasta oraz okolicznych jezior.
oraz fort Boyen.
W niedalekiej odległości od Giżycka znajdują się Kurklanki. Warto tam się wybrać żeby zobaczyć bobry lub dowody ich działalności.
oraz
zniszczony stary most kolejowy:
Warto też wybrać się do Wilczego Szańca - kwatery Hitlera. Jest położona niedaleko Giżycka, ale podczas mojej wizyty na Mazurach nie udało mi się tam dotrzeć... |
_________________ atrakcje turystyczne |
|
|
|
 |
mazury wczasy
|
Wysłany: 2010-06-15, 10:19
|
|
|
A ja polecam Jezioro Ryńskie i przepiękny zamek nad tym jeziorem...
Ale w ogóle całe Giżycko potrafi oczarować przyjeżdżających do nas turystów. Zapraszamy |
| |
|
|
|
 |
joelsek
|
Wysłany: 2011-06-14, 08:24
|
|
|
Jeżeli chcesz, abyś Ty i cała Twoja rodzina była leczona szybko, skutecznie, przez najlepszych lekarzy w 800 prywatnych placówkach w całej Polsce to napisz i dowiedz się więcej:
Joel Sęk, tel.: 601 847 815, joel.sek.omsignum@gmail.com |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|